Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Studentima iz Crne Gore predstavljeni rezultati istraživanja „TERORIZAM NA EVROPSKOM TLU – Bezbednosni izazovi u regionu”

Na inicijativu predstavnika Unije studenata političkih nauka iz Podgorice, istraživači Centra za geostrateška istraživanja i terorizam putem Zoom platforme, organizovali su online predstavljanje analize „Terorizam na evropskom tlu – Bezbednosni izazovi u regionu”. Predstavljanje i diskusija održali su se u petak, 23. aprila, sa početkom u 15:00 časova.
 
Članovi CeGIT tima koji su bili angažovani na izradi istraživanja, u prvom delu događaja predstavili su metodologiju sveobuhvatne analize koja je sprovedena u periodu od novembra 2020. do februara 2021. godine, rezultate online upitnika, kao i segmente studije slučaja u čijem fokusu se nalazila Republika Srbija. Nakon završenih izlaganja, pristupilo se interaktivnoj diskusiji u kojoj je predsednik Centra za geostrateška istraživanja i terorizam Vlade Radulović odgovarao na pitanja učesnika.